Cumhuriyet İlkokulu
BAĞLARBAŞI MAH. 117 SK. NO: 3 GERCÜŞ / BATMAN

VİZYON

Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.

Normal Öğretim

İl Merkezine 60 km uzaklıktadır. İlçe merkezindedir.

ilçe merkezi

Sportif Etkinlikler

FUTBOL TURNUVASI , MASA TENİSİ TURNUVASI , GELENEKSEL OYUNLAR TURNUVASI, BASKETBOL , VOLEYBOL VE BADMİNTON TURNUVALARI

Proje Çalışmaları